Πάτρα: Η Ίριδα είχε εξεταστεί δύο μήνες πριν πεθάνει και δεν είχε πρόβλημα καρδιάς

Πάτρα: Η Ίριδα είχε εξεταστεί δύο μήνες πριν πεθάνει και δεν είχε πρόβλημα καρδιάς

Μία σημαντική πληροφορία έρχεται από την παιδίατρο που παρακολουθούσε τα παιδιά, η οποία αναφέρει ότι η Ίριδα είχε εξεταστεί καρδιολογικά δύο μήνες προτού αποβιώσει και δεν είχε εντοπιστεί βραδυκαρδία, πράγμα που θα συνέβαινε εάν είχε αγενεσία φλεβοκόμβου.

Η Ίριδα, το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας από την Πάτρα, που έχασε και τα τρία παιδιά της μέσα σε λίγους μήνες, φαίνεται ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα λίγο πριν το θάνατό της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο LiveNews από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η παιδίατρος που παρακολουθούσε τα παιδιά της οικογένειας, είπε ότι είχε γίνει καρδιολογικός έλεγχος στο μωράκι, 2 μήνες πριν αυτό πεθάνει στον ύπνο του.

Σύμφωνα με την γιατρό, το παιδάκι δεν είχε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα και δεν εμφάνισε τίποτα ανησυχητικό στον καρδιολογικό έλεγχο.

 Και ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης που μίλησε στην εκπομπή, είπε ότι «μέχρι αυτή τη στιγμή, τα ευρήματα έχουν αποκλείσει κάποιες παθολογίες».

Την ίδια ώρα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα των ιατροδικαστικών για το θάνατο της Τζωρτζίνας, ίσως και μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του newsit.gr οι επιστήμονες επικεντρώνονται σε κάποια ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και κυρίως, στην ποσότητα αυτής της ουσίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα