Συναγερμός στην Κυψέλη: Ακολουθεί κοπόλες και δείχνει τα γεννητικά του όργανα

Συναγερμός στην Κυψέλη: Ακολουθεί κοπόλες και δείχνει τα γεννητικά του όργανα

Είδαν με τρόμο έναν άνδρα να τις ακολουθεί, να έχει ξεκουμπώσει το παντελόνι του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, ενώ στην συνέχεια άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κυψέλη έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές έπειτα, από δυο απανωτές επιθέσεις που υπέστησαν νεαρές κοπέλες στην περιοχή και μάλιστα μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Οι Αρχές είναι επίπεδός για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Δύο οι επιθέσεις που έχει καταγράψει το Αστυνομικό δελτίο.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ λίγο μετά τις 22:00, όταν μια νεαρή κοπέλα αντιλήφθηκε την στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία της, την παρουσία ενός άνδρα με ψηλό ανάστημα.

Γυρίζοντας ενστικτωδώς η κοπέλα είδε με τρόμο τον ψηλό άνδρα να έχει ξεκουμπώσει το παντελόνι του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, ενώ στην συνέχεια άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

Η κοπέλα διατήρησε την ψυχραιμία της καθώς η πόρτα της πολυκατοικίας είχε κλείσει και αμέσως κατευθύνθηκε στο ασανσέρ.

Την επομένη ημέρα, επίσης σε περιοχή της Κυψέλης, δεύτερη νεαρή κοπέλα είχε πιο οδυνηρή συνάντηση με τον «σάτυρο», καθώς συνειδητοποίησε ότι την ακολούθησε μέχρι και την πόρτα της πολυκατοικίας, την στιγμή που επιχείρησε να εισέλθει στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο άγνωστος άνδρας την σταμάτησε έχοντας τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι, κάνοντας παράλληλα άσεμνες κινήσεις. 

Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η γειτονιά και ο «σάτυρος» να το βάλει στα πόδια.

Και οι δυο κοπέλες κατέθεσαν αντίστοιχες καταγγελίες για την περιπέτειά τους στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα ήδη οι Αρχές να κινητοποιηθούν πραγματοποιώντας συγκεκριμένες έρευνες, καθώς τα θύματα έχουν δώσει τα χαρακτηριστικά της σωματοδομής του, όχι όμως του προσώπου του, καθώς φορούσε χειρουργική μάσκα και σκούφο.
 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα