Πάτρα: Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει – Οι απόπειρες αυτοκτονίας και ο εκβιαστικός γάμος λόγω εγκυμοσύνης

Πάτρα: Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει – Οι απόπειρες αυτοκτονίας και ο εκβιαστικός γάμος λόγω εγκυμοσύνης

Η γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά τόσο τη μητέρα των κοριτσιών, όσο και τον πατέρα τους. Θέλησε να μιλήσει, προκειμένου - όπως είπε - να βάλει «ένα λιθαράκι», ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας.
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης με τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η ίδια η μητέρα των παιδιών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη για την πραγματική σχέση με τον σύζυγό της, αφού – σε αντίθεση με όσα υποστήριξε και πάλι στην ίδια εκπομπή του MEGA – παραδέχτηκε ότι είχαν σκοπό να πάρουν διαζύγιο, καθώς και ότι πλέον οι σχέσεις τους είναι συμβατικές, μία άλλη μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση, κυρίως επειδή σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη σχέση με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», φίλη του ζευγαριού, που γνωρίζει πολύ καλά τόσο τη μητέρα των κοριτσιών, όσο και τον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη, θέλησε να μιλήσει, προκειμένου – όπως είπε – να βάλει «ένα λιθαράκι, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια όσον αφορά το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας».

Οι απόπειρες αυτοκτονίας και η ασφυκτική «αγάπη» στις σχέσεις της
«Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία»:

«…Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, ‘τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της’. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση».

«Στη συνέχεια», όπως είπε, «γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί». Ο αρραβώνας αυτός, όμως, δεν κράτησε πολύ, όπως ανέφερε η γυναίκα:

«Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι».

Η γνωριμία με τον Μάνο και η «ανεπιθύμητη» εγκυμοσύνη
Σύμφωνα με όσα λέει το πρόσωπο-κλειδί, η Ρούλα γνωρίστηκε με τον σύζυγό της σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου: «Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα, Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ο Μάνος Δασκαλάκης μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της Ρούλας…

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Επενέβη μάλιστα η μητέρα του – πάντα, σύμφωνα με την «Μπαμ» – γιατί οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούλα να μην κρατήσει το παιδί.

Της έλεγαν ότι ‘ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας…’. Η Ρούλα του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Του είπε: ‘Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγήσω στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται’.  Λίγο πριν από τη γέννηση της Τζωρτζίνας έκαναν πολιτικό γάμο. Δημιούργησαν μάλιστα ένα κοινό προφίλ, ‘Μάνος και Ρούλα Δασκαλάκη’, το οποίο αργότερα διέγραψαν και έκανε ο καθένας το δικό του. Εκεί άρχισαν να αναρτούν πολλές φωτογραφίες των ίδιων και των παιδιών τους…».

Όπως είπε η γυναίκα, το ζευγάρι, από τον πρώτο καιρό της συμβίωσής του, είχε πολλά προβλήματα: «Η Ρούλα θεώρησε ότι επειδή είναι μεγαλύτερη και έχει εμπειρία, μπορεί να περνάει το δικό της. Παράλληλα, εξέφραζε την αγωνία της μήπως της κάνουν μάγια για να χάσει το παιδί… Η Τζωρτζίνα, όταν γεννήθηκε, ήταν ένα πανέμορφο και υγιέστατο μωρό. Το ζευγάρι με το μωρό τους έμενε χωρίς να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει η σπιτονοικοκυρά τους, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο από καρκίνο. Η γυναίκα ήταν ευκατάστατη, δεν είχε παιδιά και καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, τους είχε κάνει πληρεξούσιο για να διαχειρίζονται την περιουσία της».

Η αδυναμία των παιδιών στον πατέρα και η «ενόχληση» της μητέρα
«Η Τζωρτζίνα και η Μαλένα», τόνισε η γυναίκα, «είχαν φοβερή αδυναμία στον πατέρα τους, πράγμα που φαινόταν ότι ενοχλούσε τη Ρούλα. Τα δύο κορίτσια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους, αλλά δεν ήταν τόσο κοινωνικά με τα άλλα παιδάκια. Πήγαιναν μάλιστα μαζί σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην Πάτρα. Στο προσωπικό του κέντρου, φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά των παιδιών», ανέφερε η ίδια.

Και προσέθεσε: «Όταν έβλεπα τη Ρούλα με την Τζωρτζίνα, το κοριτσάκι δεν μιλούσε ποτέ όταν της απηύθυνα το λόγο. Τη ρώταγα: ‘Τι κάνεις κοριτσάκι μου;’. Δεν μου απαντούσε. Περίμενε την έγκριση της μαμάς της και μίλαγε η Ρούλα αντί για την Τζωρτζίνα».

Η Μαλένα και η μήνυση των γονιών
«Το δεύτερο κοριτσάκι της οικογένειας, η Μαλένα, ήταν σαν άγγελος πραγματικός, πιο όμορφη κι από την Τζωρτζίνα», είπε η γυναίκα: «Παιχνιδιάρα, υγιέστατη, δεν είχε ποτέ κανέναν εξάνθημα. Η Ρούλα δεν μας είχε πει ποτέ ότι πάσχει από κάτι. Ανακάλυψε μόνη της ότι το παιδί είχε λευχαιμία. Μας είπε ότι ψηλάφισε τη Μαλένα, βρήκε ότι οι αδένες της ήταν διογνωμένοι, την πήγε στην παιδίατρο και αυτή τους έστειλε στην Αθήνα».

Η φίλη του ζευγαριού δήλωσε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο με τη Ρούλα, όταν η μικρή ήταν στο νοσομείο. Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ότι μετά το θάνατο της Μαλένας, στην κηδεία της, η μητέρα του κοριτσιού έλεγε: «Ήρθαν αμέσως οι γιατροί. Προσπάθησαν πάρα πολλή ώρα να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας στην εφημερίδα, «η μητέρα εξέφρασε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει ένα ευχαριστήριο στους γιατρούς. Όταν αργότερα έμαθε ότι η Ρούλα και ο Μάνος έκαναν μήνυση για τον θάνατο της Μαλένας, της δημιουργήθηκε τεράστια έκπληξη».

Η γέννηση της Ίριδας και οι μεγάλοι καυγάδες
Σύμφωνα με τη μάρτυρα, μετά τη γέννηση της Ίριδας ξεκίνησαν οι έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού: «Η Ρούλα έλεγε τότε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω…».

Όπως περιγράφει, «την εβδομάδα του θανάτου της Ίριδας, το μωρό έμενε με την αδελφή και τη μητέρα της Ρούλας σε ένα εξοχικό που είχαν από τη γιαγιά της Ρούλας στην Κάτω Αχαγιά, 20 λεπτά έξω από την Πάτρα. Όταν ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι τους και της είχε πει ότι θα προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, η Ρούλα ζήτησε επιτακτικά από την αδελφή της να επιστρέψει το μωρό. Την Παρασκευή γυρνάει το παιδί η αδελφή της από τη γιαγιά. Την Κυριακή το παιδί πέθανε…».

Η Τζωρτζίνα και τα χρήματα
Εντύπωση προκάλεσε στη γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Μπαμ», «το γεγονός ότι όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο Ωνάσειο, η μητέρα βρήκε το κουράγιο να βάψει τα μαλλιά της και να περιποιηθεί τα νύχια της. Η ίδια επέμενε να πάρει την κορούλα της στο σπίτι τους».

«Από τη στιγμή που έπαθε το πρόβλημα η Τζωρτζίνα, είχαν μια μεγάλη εισροή χρημάτων, ενώ το κοριτσάκι έπαιρνε και όλα τα επιδόματα που δικαιούται μια μητέρα με παιδί τετραπληγικό. Τότε η Ρούλα είχε επιλέξει να απομονωθεί μαζί με την Τζωρτζίνα», κατέληξε η φίλη του ζευγαριού.

.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα