Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει νέα στοιχεία για το θρίλερ των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σοκαριστική είναι η εικόνα που μετέφερε μάρτυρας ο οποίος ήταν παρών, όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ, προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Ίριδα. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σε μία αποκαλυπτική κουβέντα με την Αγγελική Νικολούλη, μιλά για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, τις εκδορές αλλά και για τα εκζέματα στα παιδιά. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψή της για την πραγματική σχέση που έχει με τον σύζυγό της με τον οποίο είπε ότι είναι σε διάσταση!
Μία ακόμα βραδιά αγωνίας στο «Τούνελ» την Παρασκευή. Η έρευνα για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια, ήταν καθηλωτική.

Στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε η μητέρα για την πραγματική σχέση που έχει πλέον με τον σύζυγό της, τις εκδορές και τα εκζέματα στα δύο από τα τρία παιδιά.

Σοκαριστική είναι και η εικόνα που μετέφερε στο «Τούνελ» μάρτυρας που ήταν παρών όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Ίριδα, με την αδελφή της να παρακολουθεί παγωμένη το μακάβριο θέαμα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν υπάρχουν ζωγραφιές του 9χρονου κοριτσιού, η μητέρα αναφέρθηκε σε μία ανατριχιαστική προφητεία της Τζωρτζίνας λίγο μετά το θάνατο και της δεύτερης αδελφής της…

Η μητέρα έστειλε στην εκπομπή και μία φωτογραφία από την ώρα που εντοπίζει τους σφυγμούς της 9χρονης κόρης της να πέφτουν…

Μίλησε στη δημοσιογράφο και για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία, αλλά και για τα σεμινάρια που παρακολουθούσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα