Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση εξαιτίας επιπλοκής

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση εξαιτίας επιπλοκής

Έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά ανέφερε ο δικηγόρος της.
Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η Ιώαννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι. Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα, για 11η φορά, μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε μία πολύ σημαντική χειρουργική επέμβαση εξαιτίας επιπλοκής.
 
 Ο δικηγόρος της, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο το οποίο όπως ξεκαθάρισε δεν γίνεται για αισθητικούς λόγους, αλλά γιατί παρουσίασε μία επιπλοκή μετά την τελευταία επέμβαση.

«Να θυμίσω ότι έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά» ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Μάλιστα χτες η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα στο νοσοκομείο το οποίο αποκαλεί πλέον δεύτερο σπίτι της. 
Σε μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημειώνει: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα