Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Κι άλλες γυναίκες ένιωσαν τη βίαιη συμπεριφορά του δολοφόνου

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Κι άλλες γυναίκες ένιωσαν τη βίαιη συμπεριφορά του δολοφόνου

Οι αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο που σκότωσε εν ψυχρώ μέσα σε καφενείο στη Θεσσαλονίκη την 41χρονη πρώην σύντροφό του μπροστά στην κόρη της, δεν έχουν τέλος.

Ένας φίλος πρώην συντρόφου του πυγμάχου μιλώντας στο STAR υποστήριξε πως  ο 42χρονος κακοποιούσε συντρόφους του που του είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα, ενώ μία γυναίκα έφτασε στο σημείο να φύγει για την Αμερική προκειμένου να γλυτώσει.

«Είχαμε φιλικές σχέσεις όσο ήταν με τη φίλη μου και μετά από πολλά χρόνια έγραψα ένα βιβλίο γι αυτή την ιστορία. Είχαν σχέση 2 – 3 χρόνια, κακοποιούνταν, είχαν γίνει μηνύσεις. Είχε πάρει ασφαλιστικά μέτρα, είχε πάει στα δικαστήρια αλλά δεν έγινε κάτι. Ξέρω ότι έχει γίνει αυτό και με άλλες κοπέλες. Προσπάθησε η κοπέλα να ξεφύγει, μέχρι και απαγωγή της έχει κάνει. Απειλούσε τη ζωή της, απειλούσε την οικογένειά της. Τον πρώτο χρόνο ήταν όλα τέλεια και από το πρώτο χαστούκι που έφαγε ξεκίνησαν όλα» είπε ο καταγγέλλων στο STAR.

Η φίλη του έμαθε «από άλλη κοπέλα πως ταυτόχρονα βίωνε και εκείνη το ίδιο γιατί τα είχε και με άλλη ταυτόχρονα. Απ' ότι ξέρω κοπέλα μετακόμισε στην Αμερική για να γλυτώσει από εκείνον, την κυνηγούσε όπου ήταν. Εγώ μένω στην Αθήνα και πήγαινα διακοπές και έβλεπα σημάδια στο πρόσωπο, το σώμα της και πάντα έβρισε δικαιολογίες, όπως ότι κτύπησε σε κομοδίνο και διάφορα άλλά. Το ξέραμε όλοι αλλά δεν ήμασταν σίγουροι. Νευριάζω, τα έχω ,με το κράτος που ήταν έξω. Δεν είναι μόνο η φίλη μου που πήγε στα δικαστήρια, ήταν πάρα πολλές κοπέλες».

 
 
Για ιστορία με «προδιαγεγραμμένο τέλος» έκαναν λόγο οι γείτονες της άτυχης γυναίκας.

Μία φίλη και γειτόνισσα της Βίκυς, αποκάλυψε ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πρώην συντρόφου της, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενες κοπέλες που είχαν σχέση μαζί του, ωστόσο, τα απέσυρε γιατί την απειλούσε.

Μιλώντας στον Alpha, η κυρία Βάσω δηλώνει: «Πέρυσι τα Χριστούγεννα του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αναγκάστηκε να τα αποσύρει γιατί την απειλούσε. Θα έρχονταν εδώ οι δικοί του άνθρωποι και θα έκαναν ‘θερινό’ το κατάστημα. Φοβόταν για τα παιδιά της. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να βγει διαταγή του εισαγγελέα να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, σχεδόν κάθε εβδομάδα αστυνομικοί πήγαιναν στο σημείο γιατί γίνονταν συχνοί καβγάδες. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα