Άγριο έγκλημα με οικογένεια στην Ανδραβίδα - Σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Άγριο έγκλημα με οικογένεια στην Ανδραβίδα -  Σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com. o πατέρας τους σκότωσε και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ιστοσελίδα, ο πατέρας έσφαξε τη μητέρα και τα δύο παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Νεότερες πληροφορίες, όμως, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ο δράστης του εγκλήματος να ήταν άλλο πρόσωπο, που μπήκε στο σπίτι και δολοφόνησε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα αγοράκι περίπου 10 ετών, το οποίο η γυναίκα είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της. 

 Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα.

Νεκρά είναι δυο παιδιά ηλικίας ενός και δύο ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι βρισκόταν και μεγαλύτερο παιδί της γυναίκας, ηλικίας περίπου δέκα ετών, το οποίο βγήκε από το σπίτι ουρλιάζοντας την ώρα του μακελειού.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Τα δύο νεκρά παιδιά, επίσης αγόρια, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές, καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Ένας άνδρας  στην Θεσσαλονίκη μπήκε σε καφετέρια, σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε 

Γνωστός αθλητής MMA ο άνδρας  που πυροβόλησε την πρώην του και αυτοκτόνησε

Αποφασισμένος ήταν να προχωρήσει στην ενέργειά του ο άντρας που πυροβόλησε πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε σε καφέ στην Τούμπα.

Αθλητής του MMA ο ίδιος, γνωστός στον κόσμο των πολεμικών τεχνών, αποφάσισε να πυροβολήσει την πρώην του, ιδιοκτήτρια καφέ στην Παπάφη στην Τούμπα. Αφού τραυμάτισε και την κόρη της, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε δίνοντας τέλος στη ζωή του με την κοντόκανη καραμπίνα που πυροβόλησε νωρίτερα την πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 37χρονος εισέβαλε στο ουζερί που διατηρεί η 39χρονη πρώην σύντροφος του, την πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα στην κοιλιά και αυτοκτόνησε. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

«Είχαν αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το typosthes σε ανάρτησή του αυτόχειρα  λίγο πριν το επεισόδιο που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη, ήταν αποφασισμένος για όσα επρόκειτο να κάνει καθώς έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος»

Ανδραβίδα: Οικογενειακή τραγωδία - Σκότωσε τη γυναίκα, τα παιδιά του και αυτοκτόνησε

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα