Η συνέντευξη των γονιών των τριών κοριτσιών στην Νικολούλη. Βλέπουν παντού τον Μπάμπη

Η συνέντευξη των γονιών των τριών κοριτσιών στην Νικολούλη. Βλέπουν παντού τον Μπάμπη

Να βρεθούν τα αίτια των θανάτων, ζητάει ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα περίπου τριών ετών. Ο ίδιος, όπως λέει στο MEGA και την εκπομπή «Φως στο τούνελ», θα πει όσα έχει να πει όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

«Μέσα από όλον αυτόν τον πόλεμο που έχει γίνει δεν περιμένουμε από κανέναν να μας πει ποιοι είμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε, ξέρουμε καλά τι γονείς είμαστε, το μόνο που περιμένουμε από τη δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή και πολύ καλά έκανε και το ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών, να βρούμε τις αιτίες των παιδιών μας. Περιμένουμε τις αιτίες πίσω από τον θάνατο των παιδιών μας. Για αυτό είχαμε προβεί και στην πρώτη μήνυση η οποία αρχειοθετήθηκε. Γιατί ψάχναμε την αιτία της Μαλένας», δηλώνει μεταξύ άλλων, ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

«Βλέπουν παντού τον Μπάμπη»
Ερωτηθείς για την επίθεση που δέχεται η οικογένειά του αυτή την περίοδο, ο ίδιος απαντά:

«Ό,τι έχω να πω για αυτό το πράγμα θα το πω μόλις τελειώσει αυτή η υπόθεση. Και θα το πω πολύ καλά. Και μένουμε εκεί».

Η μητέρα των παιδιών μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για την αντιμετώπιση που η ίδια έχει από την κοινή γνώμη τονίζοντας ότι την παρομοιάζουν με τον προφυλακισμένο για τη δολοφονία της Κάρολαιν, στα Γλυκά Νερά, ενώ αποκαλύπτει πως έχει μιλήσει και με πνευματικό για να την στηρίξει.

Η ίδια έχει ευθέως δηλώσει ότι δεν έχει αντίρρηση να υποβληθεί σε ψυχιατρική εκτίμηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από το σύνδρομο Μίνχαουζεν δια αντιπροσώπου, μια ψυχική διαταραχή όπου o φροντιστής προκαλεί συμπτώματα σοβαρής ασθένειας σε ένα εξαρτημένο από εκείνον άτομο, παιδί ή ηλικιωμένο.

«Αυτό είναι μια εξαιρετικά σημαντική ψυχιατρική πάθηση όμως σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί σε ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό. Αυτός που κάνει αυτές τις ενέργειες ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει», δήλωσε ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας στο Mega Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες παγκοσμίως, η προσοχή που δέχεται το άτομο που υποφέρει από το σύνδρομο Μινχάουζεν, κάθε φορά που ο ασθενής που φροντίζει εκδηλώνει συμπτώματα, είναι ακριβώς αυτή που ενθαρρύνει τη συμπεριφορά του και πολλές φορές οι πράξεις του οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις την υγεία των ανθρώπων που καλείται να φροντίσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα