Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος και ο 12ος κατηγορούμενος – Δεν κατέβηκα από το αμάξι

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος και ο 12ος κατηγορούμενος – Δεν κατέβηκα από το αμάξι

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που μετέφερε την ομάδα των δραστών στο σημείο της δολοφονίας, επέμεινε στη θέση του πως δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στη φονική επίθεση

«Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα. Γνωρίζω μόνον τον 25χρονο, οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν κάτι στα χέρια τους», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 22χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος παραδόθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Την ίδια ημέρα η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε πως ο 22χρονος δεν συμμετείχε με κανένα τρόπο στο επεισόδιο.

Νωρίτερα σήμερα βρέθηκαν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών οι φίλοι του Άλκη οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι και κατέθεσαν τα όσα έζησαν το μοιραίο βράδυ.

Αύριο οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη θα βρεθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει αναγνώριση των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα