Δολοφονία Άλκη: Αναζητείται ο Ντίνος. Το παζλ της δολοφονικής επίθεσης

Δολοφονία Άλκη: Αναζητείται ο Ντίνος.  Το παζλ της δολοφονικής επίθεσης

Απολογείται σήμερα Δευτέρα στον ανακριτή ο 20χρονος αλβανικής υπηκοότητας που είχε διαφύγει στη χώρα του μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, την στιγμή που η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο 12ο πρόσωπο που εμπλέκεται και προστατεύεται από τους υπόλοιπους.
Το παζλ της δολοφονικής επίθεσης προσπαθεί να συνθέσει η αστυνομία για να διαπιστωθεί ο ρόλος που είχαν οι 11 συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους εντοπίστηκε γενετικό υλικό του αδικοχαμένου Άλκη τόσο στη λεπίδα του δρεπανιού όσο και στη λαβή του.

Στη λαβή του φονικού όπλου βρέθηκε επίσης γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναζητά άλλο ένα άτομο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο 12ος της συμμορίας αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σύλληψή του τα επόμενα 24ωρα.

«Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε όλους τους ενόχους και τους οδήγησε στη δικαιοσύνη για να δικαστούν. Κάτι τελευταίο αλλά πολύ ουσιαστικό, ο Νόμος είναι Νόμος για όλους, ο οποίος τηρείται και θα τηρείται πάντοτε ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός και την οικονομική του δύναμη», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο 20χρονος που απολογείται σήμερα, αναμένεται να υποστηρίξει ότι είχε περιφερειακό ρόλο στη συμπλοκή και καμία σχέση με τη δολοφονία του 19χρονου, ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι έτοιμος να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα