Δολοφονία Άλκη: Εξιτήριο για τους δύο φίλους του 19χρονου

Δολοφονία Άλκη: Εξιτήριο για τους δύο φίλους του 19χρονου

Εξιτήριο αναμένεται να πάρουν από το νοσοκομείο Παπανικολάου, οι δύο νεαροί φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Άλκης, φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 23χρονο Α.C ο οποίος ήταν σεσημασμένος σε παρόμοιες δράσεις, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί διότι είχε μαχαιρώσει φίλαθλο, ενώ παράλληλα το 2017 συμμετείχε στον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Βόλο όπου και σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου.

 Μαζί με τον Άλκη ήταν και τέσσερις φίλοι του εκ των οποίων οι δύο τραυματίστηκαν από μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείο Παπανικολάου, αναμένεται σήμερα οι δύο φίλοι του δολοφονηθέντα Άλκη, να πάρουν εξιτήριο από τη Δ’ Χειρουργική Κλινική όπου και νοσηλεύονταν, μετά από την δολοφονική επίθεση εναντίον τους.

Οι δύο νεαροί θα λάβουν εξιτήριο καθώς όπως τονίζεται από το νοσοκομείο, έχουν ξεπεράσει κάθε κίνδυνο για την υγείας τους.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παπανικολάου:

«Σχετικά με τους δύο τραυματίες που διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Εξέρχονται σήμερα 03/02/2022 από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα