Νέα καταγγελία για τον ιερέα: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες - Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό

Νέα καταγγελία για τον ιερέα: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες - Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό

Μια νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατησια και ο οποίος μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Μία κοπέλα, 16 ετών σήμερα, καταγγέλλει τον ιερέα ότι την παρενοχλούσε όταν ήταν 14 ετών, με την πρόφαση να γίνει ο πνευματικός της, κάνοντάς την να βιώσει μια τραυματική εμπειρία, σύμφωνα με την ίδια. 
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα η νεαρή κατήγγειλε πως βίωσε μια τραυματική εμπειρία από τον ιερέα όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Η 16χρονη συμμετείχε τότε στο κατηχητικό μετά από προτροπή του ιερέα, ο οποίος από την πρώτη ημέρα -όπως αναφέρει η κοπέλα- άρχισε να την πιέζει προκειμένου να γίνει ο πνευματικός της και στη συνέχεια της ζητούσε φωτογραφίες, ακόμα και γυμνές. Όπως λέει η 16χρονη, η γνωριμία της με τον 37χρονο έγινε στην τοπική πλατεία μέσω οικογενειακών φίλων.

«Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου. Με παρακαλούσε να με πάρει στην κάμερα. Ποιος ξέρει τι θα έβλεπα. Μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα», δήλωσε η 16χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO