Κατερίνη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε από κορονοϊό

Κατερίνη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε από κορονοϊό

Βαρύ πένθος στην Κατερίνη για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους από κορονοϊό. Οι γονείς του βρέφους ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν  τι έχει συμβεί.

Η μητέρα του βρέφους, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live Ενημέρωση συγκλονίζει, περιγράφοντας πώς έχασε το μωρό της μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πώς ο ιός μπήκε στο σπίτι μας, από πού κολλήσαμε, ποιος κόλλησε πρώτος, δεύτερος… Το παιδάκι απλά κοιμόταν περισσότερο μέσα στην ημέρα και έτρωγε λιγότερο, είχε λιγότερη όρεξη, Την Παρασκευή είχε ένα περιστατικό υπήρξε ένα περιστατικό. Τη στιγμή που του άλλαζα την πάνα κατάλαβα ότι είχε χλωμιάσει και τα χειλάκια του εγιναν γίνει γκρι είπε η γυναίκα.

Το 5,5 μηνών αγοράκι επανήλθε πολύ γρήγορα, αλλά μόνο για μερικές ώρες. Όπως πρόσθεσε η μητέρα του, ήταν απόγευμα, το τάισα, το κοίμισα. Όταν το τάισα έκανε λίγο εμετό, μετά ηρέμησε, κοιμήθηκε. Στον ύπνο του έκλαψε. Το πήρα αγκαλίτσα, πίστεψα ότι το παιδί πεινάει γιατί δεν είχε φάει πολύ καλά και την ώρα που πήγαμε να του κάναμε το γαλατάκι, το παιδί στα χέρια μας άρχισε να φεύγει

Οι γονείς του το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δυστυχώς δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Όπως περιέγραψε η μητέρα του βρέφους: “Έβλεπα έτρεχαν μέσα έξω σαν τρελοί όλοι. Δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε… Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία. Δεν ξέρουμε ακόμη και εμείς τι να πούμε”.

Το βρέφος φαίνεται πως έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια κάτι ωστόσο που δεν είχε διαγνωσθεί. Και οι δυο γονείς εμβολιασμένοι παρά τον πόνο τους προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Δυστυχώς δεν πιστεύουν. Ήρθε και η δική μου η σειρά να χάσω το δικό μου παιδί. Δεν ξέρω. Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει, να προστατευθεί, να κάνει το εμβόλιο πρόσθεσε η μητέρα.

Στα ύψη οι ημερήσιοι θάνατοι
Οι νεκροί του Ιανουαρίου απέχουν μια ανάσα από τις 2.000. Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να δείχνει τα «δόντια» του με την υψηλή θνητότητα να χαρακτηρίζει το 5ο κύμα της πανδημίας.

Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασαν για τρίτη φορά τους 100 μέσα σε μόλις μια εβδομάδα και οι εφημερίες συνεχίζουν να είναι εφιαλτικές.

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων η οποία θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση για το τι τελικά θα ισχύσει τον Φεβρουάριο στην εστίαση, τη διασκέδαση, τα γήπεδα, την τηλεργασία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα