Πέθανε από κορονοϊό ο Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Αλεξόπουλος

Ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Δημήτρης Αλεξόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Υποστράτηγος ε.α. νοσηλευόταν στο Γ.Ν. Πατρών "Άγιος Ανδρέας" έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό τον τελευταίο μήνα.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος ήταν γεννημένος το 1962 στο Γρύλλο του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων και είχε καταταγεί στο Σώμα στις 21 Οκτωβρίου 1982. Παράλληλα σπούδασε και στο Πάντειο.

Στην καριέρα του στην Ελληνική Αστυνομία, είχε υπηρετήσει σε πολλές υπηρεσίες στην Διεύθυνση Μελετών του Αρχηγείου και το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τον θυμόμαστε στην Ηλεία ως διοικητή στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου, διοικητή στο Α.Τ. Ζαχάρως, διοικητή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, υπηρετών στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και έπειτα το καλοκαίρι του 2012 διαδέχθηκε τον Αριστείδη Μαρτζάκλη, ως Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Αποστρατεύτηκε το Μάρτιο του 2013.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος ξεχώρισε για το ήθος και την ευγένειά του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στις τάξεις της Αστυνομίας, όσο και στην τοπική κοινωνία.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

 Το μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Όπως προαναφέραμε ο Δημήτρης Αλεξόπουλος έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του και της τοπικής κοινωνίας. Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, αποχαιρετά το συνάδελφο και φίλο...

"Ένα κακό όνειρο βγήκε αλήθεια σήμερα. Δυστυχώς ένας από τους καλύτερους και ποιο αγαπητούς συναδέλφους που πέρασαν από την Ηλεία δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος Στρατηγός Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας που κατά το παρελθόν είχε διατελέσει Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού μας έχασε τη μάχη που έδινε μέρες τώρα σε νοσοκομείο της Πάτρας. Αγαπητέ μας Δημήτρη το γραφείο σου ήταν η εκκλησία του Δήμου της ΕΛΑΣ . Ήταν πάντα ανοιχτό για όλους για το προσωπικό της ΕΛΑΣ και για τους πολίτες. Τα βαθιά σου δημοκρατικά ιδεώδη η αλληλεγγύη σου για τον συνάνθρωπο και η ανώτερη μόρφωση σου σε κατέστησαν αγαπητό και δημοφιλή στον χώρο της αστυνομίας και της κοινωνίας. Θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας για αυτό που ήσουν και για ότι προσέφερες. Καλό ταξίδι" αναφέρει ο Παναγιώτης Ζώντος.

ilialive

Δείτε ακόμα