Περιστέρι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 32χρονος που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης

Περιστέρι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 32χρονος που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης

Στην υπόθεση βιασμού 14χρονης από τον 32χρονο σύντροφο της ετεροθαλούς αδελφής της στο Περιστέρι το περασμένο καλοκαίρι, ο δράστης που αρνείται τις κατηγορίες οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Ο 32χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, όταν οι αστυνομικοί τη Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της σχετικής εξέτασης DNA που τον ενοχοποιούσε, ενώ η καταγγελία σε βάρος του έγινε τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τότε η 14χρονη είχε πάει στο σπίτι της αδερφής της για να περάσει εκεί μερικές ημέρες και κατά το διάστημα αυτό ο 32χρονος φέρεται να της επιτέθηκε και τη βίασε.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του θα υποστηρίξει ότι η 14χρονη τον ενέπλεξε σε αυτήν την υπόθεση άδικα, κατηγορώντας την για την «περιπέτεια» στην οποία τον έμπλεξε, όπως θα υποστηρίξει.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του στράφηκαν κατά της κοπέλας λέγονατς ότι «δεν είναι η κλασική 14χρονη», ενώ επιπλέον είπαν ότι το θύμα διαθέτει προφίλ σε ιστοσελίδα που ένα κορίτσι της ηλικίας της δε θα έπρεπε να έχει.

Ο ίδιος θα ισχυριστεί πως πράγματι υπήρξε σεξκουαλική συνεύρεση, ωστόσο είχε τη συγκατάθεση της 14χρονης, κάτι που δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα