Βόλος: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει 10χρονη – Ακολούθησε με

Βόλος: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει 10χρονη – Ακολούθησε με

Με κλάματα κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας ένα 10χρονο κορίτσι στο σπίτι της στον Βόλο, λέγοντας στον πατέρας της πως ένας άνδρας την παρακολουθούσε, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το φροντιστήριο των Αγγλικών.

 Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, παρόλο που τη 10χρονη συνόδευε ο θείος της, ο σύτατος δεν αποθαρρυνόταν από την παρουσία του, αντίθετα ψιθύριζε στο κορίτσι: “Ακολούθησε με, ακολούθησε με” και προέβαινε σε χειρονομίες άσεμνες!

Το σκηνικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 17:00, όταν το 10χρονο κορίτσι επέστρεφε από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην οδό Κασσαβέτη, με προορισμό την οικία του στην οδό Ογλ.

Σύμφωνα με όσα ο πατέρας της μικρής κατήγγειλε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και κατέθεσε στην Αστυνομία, η κόρη του επέστρεφε στο σπίτι από το φροντιστήριο συνοδευόμενη από τον θείο της, ο οποίος βάδιζε μπροστά από τη 10χρονη.

Το κορίτσι περιέγραψε λίγο αργότερα σε κατάσταση σοκ ότι τις στιγμές που ο θείος της είχε στραμμένη μπροστά την προσοχή του, καθώς προπορευόταν, ο άγνωστος άντρας της ψιθύριζε και της έκανε νοήματα να τον ακολουθήσει, ενώ έκανε άσεμνες χειρονομίες. Η ανήλικη είχε παγώσει και της ήταν αδύνατο εξαιτίας του φόβου της να αρθρώσει έστω μια λέξη στον θείο της, στη διάρκεια της διαδρομής, για όσα συνέβαιναν με τον περίεργο άντρα που την ακολουθούσε.

Όπως ανέφερε, μπαίνοντας στο σπίτι και κλαίγοντας με λυγμούς, στους γονείς του, ο άνδρας αλλοδαπός (μιλούσε σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις περιγραφές), ηλικίας μεταξύ 50-55 ετών, του έκανε άσεμνες χειρονομίες, ενώ μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι του είπε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά: «Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

Μόλις το παιδί βρέθηκε εντός του σπιτιού του και τα γνωστοποίησε στους γονείς του, ο πατέρας του κοίταξε από το παράθυρο και αντιλήφθηκε ότι το πρόσωπο το οποίο περιέγραφε η κόρη του ήταν ακόμη έξω από την κατοικία τους. Εξαγριωμένος έτρεξε να προλάβει τον άνδρα, με τον ανώμαλο τελικά να έχει διαφύγει.

Οι γονείς βρίσκονται πλέον στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το γεγονός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα