Ανώτατος δικαστικός κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Ανώτατος δικαστικός κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Δικογραφία σχηματίζεται σε τμήμα των νοτίων προαστίων σε βάρος ανώτατου δικαστικού, το όνομα του οποίου προκαλεί θεσμικό σεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ σε δρόμο των νοτίων προαστίων κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε την αστυνομία καθώς είδε τρεις νεαρούς να κινούνται ύποπτα.

Αμέσως στο σημείο έφθασε η ομάδα ΔΙΑΣ και πραγματοποίησε σωματικό έλεγχο στους τρεις νεαρούς βρίσκοντας στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαϊνης.
Στην ερώτηση των αστυνομικών από πού προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά τους υπέδειξαν διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στο κοντινό σημείο στο οποίο διαμένει ένας ανώτατος δικαστικός. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι και τον ρώτησαν αν γνωρίζει τους τρεις νεαρούς, αυτός απάντησε καταφατικά λέγοντάς τους μάλιστα: "Τι θέλετε από τα παιδιά; Δεν έχουν κάνει τίποτα..." καθώς εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε για την καταγγελία.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα και ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμά του όπου ανακάλυψαν ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαίνης. Μετά από αυτή την εξέλιξη κρατήθηκε στο Τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα