Κερατσίνι: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την 8χρονη. Αργοπέθαινε εγκλωβισμένη

Συγγενής της επιχείρησε να ρίξει με το αυτοκίνητο του τη μεταλλική πόρτα από την οποία βρήκε φρικτό θάνατο
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι, που δείχνουν ότι ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος.

Οι συγγενείς της 8χρονης Όλγας ζητούν δικαίωση. Το πρωί ένα μέλος της οικογένειας της επιχείρησε να ρίξει με το αυτοκίνητο του τη μεταλλική πόρτα από την οποία το μικρό κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο.

Με αυτοκίνητο χτύπησαν τη μεταλλική πόρτα, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο, ενώ ο παππούς της 8χρονης προειδοποίησε ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα βάλει φωτιά στο εργοστάσιο.

Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος
Για 70 περίπου λεπτά η ανήλικη βρισκόταν εγκλωβισμένη ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και το τοιχίο. Η πόρτα ανοιγόκλεισε δυο φορές εγκλωβίζοντάς την.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας συνθλίβοντας τη σπονδυλική της στήλη.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης.

Ζητούν αλλαγή της κατηγορίας
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος.

Από τη πλευρά της, η διοίκηση του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο Τύπου να εκθέσει τη θέση της για την τραγωδία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα