Γκάγκα: Ξεκινά online forum και τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το εμβόλιο

Online forum και τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης, στην οποία γιατροί θα απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών σχετικά με το εμβόλιο, μέσα στα επόμενα σχέδια του Υπ. Υγείας για την ενθάρρυνση του εμβολιασμού.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έφη Φουσέκη, η Μίνα Γκάγκα υπογράμμισε ότι στα επόμενα σχέδια του υπ. Υγείας είναι να ενταθεί η ενημέρωση για τον εμβολιασμό κατά της covid-19, ειδικά σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Στα άμεσα επόμενα σχέδια βρίσκεται η δημιουργία online forum και  τηλεφωνικής γραμμής για ερωτήσεις και απαντήσεις, όπου θα μπορεί ο καθένας να διατυπώνει τις απορίες του και να παίρνει απάντηση από γιατρούς.

«Υπουργείο και ΕΟΔΥ προσεγγίζουμε τις περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, στέλνουμε κινητές μονάδες, μιλάμε με τους τοπικούς πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, προσπαθούμε να λύσουμε τις απορίες και να αμβλύνουμε τους φόβους των αναποφάσιστων. Ξεκινάμε ένα online forum και μια τηλεφωνική γραμμή για ερωτήσεις και απαντήσεις, όπου θα μπορεί ο καθένας να διατυπώνει τις απορίες του και να παίρνει απάντηση από γιατρούς. Αυτό που έχει σημασία είναι να πορευτούμε όλοι μαζί, με τα μέτρα και τον εμβολιασμό, σε ένα ασφαλές αύριο και μια κανονική ζωή», ανέφερε η Μίνα Γκάγκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα