Σοκαριστική καταγγελία: 17χρονη κακοποιήθηκε από τον πατριό της γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί

Σοκαριστική είναι η καταγγελία μιας 17χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία κακοποιήθηκε από τον πατριό της επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί τον 40χρονο άνδρα που της προξένευε. Μάλιστα στην κακοποίηση συμμετείχε και η 47χρονη μητέρα της κοπέλας.

Σύμφωνα με το Mega, ο πατριός της 17χρονης επέμενε να γίνει ο γάμος με τον 40χρονο και όταν η κοπέλα αντέδρασε, τότε εκείνος την οδήγησε σε ένα δωμάτιο και την κακοποίησε.

 
Σύμφωνα με την καταγγελία, τόσο ο πατριός όσο και η μητέρα χτύπησαν το κορίτσι, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να το πνίξουν με ένα μαξιλάρι. Παράλληλα υπάρχουν στοιχεία για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα στην Κυψέλη. Η 17χρονη κατήγγειλε το γεγονός, ενώ με την υπόθεση ασχολείται η εισαγγελέας ανηλίκων και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί το ακριβώς έχει συμβεί.

 
Η νέα καταγγελία έρχεται στο φως μετά τη σοκαριστική υπόθεση της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία κακοποιήθηκε από συγγενή της, που ήθελε να βγάλει χρήματα από την οικογένεια της μικρής.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα