Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της κόρης του Λυδίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της κόρης του Λυδίας

Η αντίδραση του δράστη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,για τη βάφτιση της κόρης του Λυδίας.

Ο 33χρονος πιλότος, καθ' ομολογίαν δράστης για το έγκλημα της συζύγου του στα Γλυκά Νερά άκουσε για τη βάφτιση της κόρης του μέσα από τη φυλακή. Όπως είπε αποκλειστικά στο Star ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, ήταν ευχαριστημένος για την εξέλιξη:

Είναι ευχαριστημένος, γιατί επί της ουσίας έχουν έρθει (οι γονείς) κοντά προς το καλύτερο του παιδιού. Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα απλό την ομολογημένη πράξη ότι έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και στο ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαιωαννίδης.

Το πρωί της Κυριακής βαφτίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο η μικρή Λυδία στη παλαιά χώρα της Αλοννήσου, παρουσία φυσικά των κηδεμόνων που είναι οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν, όσο και εκείνου του δράστη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος είναι πατέρας του κοριτσιού.

Το κορίτσι πήρε το όνομα που είχε επιλέξει η ίδια η Καρολάιν και όταν ακούστηκε στην εκκλησία και οι 17 καλεσμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα. Όλα τα είχε επιμεληθεί η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO