Συναγερμός στη Βουλή: 58χρονος με αγροτικό απειλούσε να ανατιναχθεί

Συναγερμός στη Βουλή: 58χρονος με αγροτικό απειλούσε να ανατιναχθεί

Θα ανατιναχτώ φώναζε ο άνδρας που ακινητοποιήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη βουλή. Μέσα στο αγροτικό όχημα βρέθηκαν δυο μπιτόνια βενζίνη και πετρέλαιο.

Συναγερμός σήμανε τα τελευταία λεπτά καθώς ένας οδηγός έφτασε με το αγροτικό του αυτοκίνητο μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

 Ένας 58χρονος αγρότης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολικά προβλήματα, είναι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που στάθμευσε το όχημα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και συνελήφθη.

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε μέχρι και η Αντιτρομοκρατική, ωστόσο το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε αμέσως.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο γράφει Η Τουρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα

Ο οδηγός συνελήφθη.

Η αστυνομία έκλεισε τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας στο ύψος της Βουλής, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και φώναζε ότι θα ανατιναχθεί.

Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα