Ξέσπασε η Ιωάννα: Ντρέπεσαι καθόλου; Θα βγει από τη φυλακή για να με αποτελειώσει

Ξέσπασε η Ιωάννα: Ντρέπεσαι καθόλου; Θα βγει από τη φυλακή για να με αποτελειώσει

Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις. Ξέρω, δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει, είπε η Ιωάννα κοιτώντας την κατηγορούμενη και στη συνέχεια ξέσπασε: Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες! Ένα χρόνο δεν έβαλες μυαλό στη φυλακή. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί.

Αυτά τα λόγια είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής με την κατηγορούμενη και κατά τη διάρκεια μία διακοπής της δίκης της απηύθυνε τον λόγο.

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε, σκ@@α, φίδι, τολμάς και την κοιτάς;

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η επεισοδιακή δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι

Έξω από το δικαστήριο η Ιωάννα είπε: Ψέλλισε ότι δήθεν γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε. Επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει αστυνομικός την οπτική επαφή και η αίθουσα δεν έχει καλή ακουστική…Θέλω να πω να σταματήσει να παίζει θέατρο η συγκεκριμένη κυρία, καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης, έχουμε δει και άλλους θύτες να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη.
Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Ακόμα και 5 ή 10 χρόνια να μείνει φυλακή σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει όταν βγει, η συμπεριφορά της αυτό δείχνει.

Λύτρας: Γιατί δεν ρωτήσατε την κατηγορούμενη τι εννοεί λέγοντας, Ξέρεις γιατί στο έριξα

Η εξομολόγηση της Ιωάννας και η προκλητική Έφη - Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι

Δίκη για βιτριόλι: Οι αποκαλυπτικές καταθέσεις από τέσσερα πρόσωπα κλειδιά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα