Ρόδος: Συγγνώμη ζήτησε η οικογένεια του δράστη για τη δολοφονία της Ντόρας

Ρόδος: Συγγνώμη ζήτησε η οικογένεια του δράστη για τη δολοφονία της Ντόρας

Συγνώμη ζητά η οικογένεια του αυτόχειρα δολοφόνου της Ντόρας. Όπως λένε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Πάντως όσο οι μέρες περνούν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για τον δράστη.
Με μία ανακοίνωση εκφράζουν την οδύνη τους για τραγικό χαμό της γυναίκας από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του».

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου αποδοκιμάζει και το προκλητικό παραλήρημα του «Θείου» του… ο οποίος λίγο πολύ έριξε την ευθύνη στο θύμα.

«Ζητούμε κατανόηση για τις κενές περιεχομένου, ημιτελείς και αφιλτράριστες «δηλώσεις» μελών της οικογένειας μας, οι οποίες ελήφθησαν με παραπλανητικό τρόπο την πρώτη μέρα μετά το περιστατικό και δεν είχαν κανένα σκοπό να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα».

Ανοίγουν τα στόματα
Όσο περνούν οι μέρες, τα στόματα ανοίγουν για τον 40χρονο… πολλοί γνώριζαν όμως κανένας δεν μιλούσε.

Ο Κωνσταντίνος άφησε λίγες λέξεις στο χαρτί πριν δώσει τέλος στη ζωή του…

Ένα χειρόγραφο σημείωμα… 10 λέξεις….

«Δεν έχει νόημα η ζωή μου χωρίς την μικρή μου», γράφει το σημείωμα που αποκάλυψε το MEGA.

Το γράμμα βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο υπνοδωμάτιό του. Όλα δείχνουν πως η δολοφονία ήταν προσχεδιασμένη, ωστόσο φαίνεται πως η αυτοκτονία του δράστη… ήταν απόφαση της στιγμής…

Για τις περισσότερες πρώην συντρόφους του, ο 40χρονος ήταν ένας εφιάλτης…. Κάποιες είχαν απευθυνθεί μάλιστα στην αστυνομία…

Οι 11 γυναικοκτονίες των τελευταίων μηνών είχαν ως αποτέλεσμα την αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα