Αύριο η δίκη των τριών γυναικών που συνελήφθησαν για εικονικό εμβολιασμό

Αύριο η δίκη των τριών γυναικών που συνελήφθησαν για εικονικό εμβολιασμό

Αύριο αναμένεται να δικαστούν από το αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο, οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για εικονικό εμβολιασμό.

Οι γυναίκες, μία νοσηλεύτρια, μία συνταξιούχος πλαστικός χειρουργός και μία συνεργάτης της γιατρού, είναι αντιμέτωπες, ανά περίσταση, με κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, συνέργειας στην πράξη, καθώς για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικώ ασθενειών, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Οι κατηγορούμενες, μετά την δίωξη που ασκήθηκε εναντίον τους, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο από όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να δικαστούν αύριο.

Παράλληλα η εισαγγελία κράτησε αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου να διενεργήσει έρευνα για να εξακριβωθεί, αν το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα της αστυνομίας με εισαγγελική εντολή μετά από πληροφορίες, ήταν μεμονωμένο, ή αν προκύπτουν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις εικονικών εμβολιασμών. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα