Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε από το καρτ

Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε από το καρτ

Θύμα κλοπής έπεσε ο γιατρός που έδωσε της πρώτες βοήθειες την Κυριακή στον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ όταν ο οδηγός καρτ έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε στα προστατευτικά και έπεσε πάνω στο άτυχο αγοράκι

 Την ώρα που ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη για να τον επαναφέρει στη ζωή, κάποιος του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο γιατρός με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έκλεψε το κινητό του, να του επιστρέψει το μικροτσίπ – κάρτα που περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχόμενου.

H ανάρτηση του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου:

«Αγαπητοί φίλοι, κ φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω κ σήμερα κ αύριο κ όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό ,την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ,χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ, να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».