Mad Clip: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου

Mad Clip: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας, που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, καταγράφεται η πορεία του αμαξιού του 34χρονου τράπερ μέχρι τη στιγμή που γίνεται μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Είναι η στιγμή εκείνη που χάνει τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού.

Και αυτό το βίντεο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Στο σημείο του δυστυχήματος, πηγαίνουν και σήμερα δεκάδες θαυμαστές του 34χρονου τράπερ, που αφήνουν λίγα λουλούδια ή κάποιο σημείωμα στη μνήμη του.

Πότε θα γίνει η κηδεία του – Νέες εικόνες από τη μοιραία Porsche
Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών.  Ο γνωστός τράπερ επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και μετά σε δέντρο.

Η κηδεία του Mad Clip θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Στο μικροσκόπιο τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας
Οι Αρχές εξετάζουν το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο, αλλά και τις κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέχρι το σημείο του δυστυχήματος. Παράλληλα, αναμένεται και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο, φαίνεται η Porsche του 34χρονου να είναι δίπλα δίπλα στο φανάρι με ένα Audi R8. Όταν ανάβει το πράσινο αρχίζουν να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αρχικά το όχημα του Mad Clip έχει μείνει πίσω αλλά στη συνέχεια επιταχύνει και ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο.

Όπως λένε οι ειδικοί το σημείο που έγινε το δυστύχημα είναι μια κλειστή στροφή, την οποία οι οδηγοί δεν μπορούν να περάσουν με ταχύτητα πάνω από 70 χλμ, ενώ ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τις αρχές, μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα.

Ο οδηγός του πολυτελούς Audi κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση με το τροχαίο. Για την κατάθεσή του ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος.

Η μοιραία Porsche του Mad Clip που έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα
 
Φρέναρε απότομα ο Mad Clip;
Αυτό που ερευνάται όπως μετέδωσε το OPEN, είναι οι ροδιές. Βρέθηκαν δηλ. κάποια σημεία στον δρόμο που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο του τράπερ φρέναρε απότομα. Ψάχνουν να βρουν τι είναι εκείνο που τον έκανε να φρενάρει ξαφνικά και να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που ίσως ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν να φρενάρει απότομα, καθώς θα μπορούσε για παράδειγμα να οφείλεται σε αδιαθεσία.
Σημειώνεται ότι στο σημείο του δυστυχήματος, καθημερινά καταφτάνουν πολλοί νέοι άνθρωποι, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Mad Clip για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα