Mad Clip: Οι Αρχές ερευνούν σενάρια για κόντρα ή μηχανική βλάβη - Αναζητείται ο οδηγός του R8

Mad Clip: Οι Αρχές ερευνούν σενάρια για κόντρα ή μηχανική βλάβη - Αναζητείται ο οδηγός του R8

Oι Αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο τράπερ Mad Clip έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να τρακάρει και να χάσει τη ζωή του.

Δεν αποκλείουν ο δημοφιλής μουσικός να έκανε «κόντρα» με άλλο αυτοκίνητο, αλλά εξετάζουν και την πιθανότητα να είχε κάποια μηχανική βλάβη η Porsche.

Για την Τροχαία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το τι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.

Ακόμα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προήλθε από κάποιο οδηγικό λάθος. Δηλαδή ο Mad Clip να έχασε για άλλο λόγο τον έλεγχο του σπορ οχήματός του και να τράκαρε στην κολώνα φωτισμού της παραλιακής. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει η τοξικολογική έκθεση του τραγουδιστή, η οποία θα ξεκαθαρίσει εάν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ.  


 
Αναζητείται ο οδηγός του Audi R8

Οι Αρχές υπογραμμίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ο οδηγός του πολυτελούς Audi R8, το οποίο έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να βρίσκεται ακριβώς πίσω από το όχημα του τράπερ λίγο πριν το δυστύχημα και αποτελεί μυστήριο το γιατί δε σταμάτησε για να δει τι συνέβει. 

Οι Αρχές εξάλλου αποκλείουν ο οδηγός του R8 να μην είδε ότι το αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του τράκαρε στην κολώνα και μεταμορφώθηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Ψάχνουν στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αξιωματικοί της Τροχαίας σαρώνουν τις κάμερες γύρω από την περιοχή του δυστυχήματος και κοιτούν όλους τους δρόμους και τα στενά από τα οποία πέρασε το αυτοκίνητο που αναζητείται από τις Αρχές. Είναι σχεδόν σίγουρο πως ο οδηγός του γνωρίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τρακάρισμα.

Μέχρι ένα σημείο οι ασυνομικοί έχουν «χαρτογραφήσει» τη διαδρομή του λευκού Audi με τις κίτρινες πινακίδες, το οποίο πιθανότατα είναι δεξιοτίμονο. Σύμφωνα με τη Μίνα Καραμητρου, οι Αρχές ερευνούν όσα έχουν καταγράψει κάμερες ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά από το τρακάρισμα για αν δουν εάν υπήρχαν και άλλα αυτοκίνητα ή και μηχανές που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

 Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το  AUDI R8
«Στο πλαίσιο της διερεύνησης του τροχαίου η Τροχαία αναζητά πληροφορίες για ένα AUDI R8 (πιθανότατα δεξιοτίμονου) που φέρεται να κινούνταν στην περιοχή την ώρα του τροχαίου.

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

με πληροφορίες από το Έθνος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα