Τραγικός θάνατος για ιερέα που βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από τροχαίο

Τραγικός θάνατος για  ιερέα που βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε ιερέας μετά από τροχαίο  στην περιοχή Φανερωμένη Χιλιομοδίου της Κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητό του.

Ο άτυχος άνδρας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ήταν ο εφημέριος της εκκλησίας της Αλμυρής Κορινθίας. 

 Το αυτοκίνητο -σύμφωνα με το korinthostv.gr-, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο που ήταν δίπλα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια πήρε φωτιά. Δυστυχώς ο οδηγός δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο εγκαίρως.

Ο ιερέας, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, γυρνούσε από βαφτίσια στο Ναύπλιο και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι από τραγικό γεγονός.
 Σοκαρισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο Μεσοχώρι της Ρόδου.

Με μεγαλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο του πρώην εφημέριου του χωριού μας Πατερ Αθανασίου Γκοτση!!! Έφυγες απ το χωριό μας και την ενορία μας για να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους και τώρα έμεινες για πάντα εκεί!!! Δεν σου άξιζε τετοιο τέλος πατερ Αθανάσιε!!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης σου πατρίδας όπως την έλεγες που θα σε σκεπάσει !!!Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!!!!Καλό Παράδεισο να έχεις,θα σε θυμόμαστε και θα σε μνημονεύουμε πάντα με αγάπη!!!!

 Συγκλονισμένοι όλοι οι Μεσοχωριτες της Ρόδου στο θλιβερό και συνάμα άδικο και απρόσμενο θάνατο του πατέρα Αθανάσιου Γκότση, εκφράζουμε τη συμπαράσταση και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του…!!Καλό παράδεισο παπάΘανάση…!!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα