Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις, σε επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Βεάκη, Περιστέρι και Κυψέλη

Σε επτά συλλήψεις και στη βεβαίωση 295 παραβάσεων, συνολικά, προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια των δύο νέων επιχειρήσεων που πραγματοποίησε, χθες (Πέμπτη), στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην Κυψέλη, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα