Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Στην έρευνα οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση της Ιωάννας

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Στην έρευνα οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση της Ιωάννας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κυψέλη εναντίον μιας 25χρονης γυναίκας, που είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την υπόθεση, σύμφωνα με το Mega, έχουν αναλάβει οι ίδιοι αξιωματικοί οι οποίοι είχαν χειριστεί και την υπόθεση της Ιωάννας, στην οποία είχαν επιτεθεί με βιτριόλι, πριν από περίπου ένα χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού. Μάλιστα, θεωρείται από τους αξιωματικούς ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Εξιτήριο πιθανόν και αύριο
Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας δεν εμπνέει ανησυχία, έχει ερεθισμούς και οιδήματα στο πρόσωπο, τα χείλη κι υπάρχει κι ένας τραυματισμός στο λαιμό. Η νεαρή κοπέλα είναι σε σοκ, αλλά οι γιατροί είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη υγεία της και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο πολύ πιθανόν να και αύριο.


Ποια είναι η καυστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι. Το PH είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και το έμβρυο είναι καλά.

   
Τι περιγράφει η 25χρονη
Η κοπέλα περπατούσε μετά τις 12 το βράδυ, βράδυ Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε σταματάει δίπλα της στο δρόμο, ο οδηγός βγαίνει έξω, έρχεται από πίσω της, την ακινητοποιεί από το λαιμό και με ένα πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό την ρίχνει κάτω, το βάζει στο πρόσωπό της και στη συνέχεια σηκώνεται και φεύγει.

Λίγο πιο πάνω υπάρχουν και κάποια σπίτια τα οποία έχουν κάμερες ασφαλείας και κάμερες αυτές βλέπουν στην οδό Ηπείρου. Καμία κάμερα δεν έχει καταγράψει κάποια ύποπτη κίνηση. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν άκουσαν κάτι παρά το γεγονός ότι κάθε βράδυ μαζεύονται νεαροί κάνουν κόντρες όπως είπαν με το αυτοκίνητο αλλά έρχονται και ζευγάρια.

Πιθανόν να γνώριζε τον δράστη
Το σενάριο της αστυνομίας ότι η κοπέλα ίσως είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο με κάποιο άλλο άτομο μαζί ενισχύεται από το γεγονός ότι το σημείο της επίθεσης δεν έχει πολύ καλό φωτισμό και συγκεντρώνει κάποια άτομα το βράδυ τα οποία θέλουν να απομονωθούν.

Υπάρχει η αίσθηση σε αστυνομία ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίζει η κοπέλα ποιος είναι ο άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα