Πού και πώς θα κάνουμε φέτος πάσχα

Πού και πώς θα κάνουμε φέτος πάσχα

Η απόφαση για τη μετακίνηση από νομό σε νομό το Πάσχα μπορεί να μην έχει ληφθεί ακόμα ωστόσο πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία και ξενοδόχοι ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Οι τιμές είναι εμφανώς μειωμένες από προηγούμενες χρονιές, ενώ δεν λείπουν ακόμη και... υπεραισιόδοξα πακέτα για ομαδικές εκδρομές.
Οι μέρες περνούν… το Πάσχα πλησιάζει και ενώ οι συζητήσεις για τις περιφερειακές μετακινήσεις ειναι ακομη στο τραπέζι των ειδικών υπάρχουν τουριστικά γραφεια που έχουν ήδη ετοιμάσει Πασχαλινά πακέτα διακοπών ώστε να κερδίσουν πελάτες της τελευταίας στιγμής.

Μεγάλα τουριστικά πρακτορεία του εσωτερικού προσφέρουν πακέτα διακοπών που περιλαμβάνει ακόμη και δείπνο με μαγειρίτσα αλλά και ψητό αρνί και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές μήπως και εισρεύσει χρήμα στα άδεια λογω covid ταμεία.

Κάποια πακέτα περιλαμβάνουν μόνο διαμονή και διατροφή έτσι για παράδειγμα

ΛΕΥΚΑΔΑ 5*Ξενοδοχείο
4 ημέρες / 3 νύχτες
81,5€/άτομο
Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα

Ζακυνθο 4* Ξενοδοχείο
4 ημέρες / 3 νύχτες
54€/ ανά άτομο
Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γευμα,Ζωντανή Μουσική

Υπαρχουν βέβαια ετοιμα και ομαδικα πακέτα.

Ξενοδόχοι σε πολλά νησιά αν και βλέπουν τον χρόνο να τελειώνει δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν το Πάσχα επισκέπτες ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Πιο τολμηροί ταξιδιωτικοί πράκτορες ελπίζουν στη δυνατότητα μεταφοράς και ταξιδιωτών με πούλμαν και έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμά τους και οργανωμένες εκδρομές.

Πατμος /3*Ξενοδοχείο
6μέρες /5 νύχτες
459€ ανά άτομο
Αναστάσιμο δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο & Πασχαλινό γεύμα
Ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορού

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος της κρίσιμης απόφασης για τον τρόπο που θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα πλησιάζει και όλοι προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα