Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς

Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς

Δήλωση- απάντηση σε δημοσίευμα το οποίο -όπως επισημαίνει ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς, εξέδωσε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Νικόλαος Παπαϊωάννου.

Πράγματι, σε σειρά δημοσιευμάτων αναφέρεται ότι ο πρύτανης εμβολιάστηκε εκτός σειράς, ενώ γίνεται λόγος για «ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς της ΝΔ»

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της διαδικτυακής «Αυγής», με τίτλο «Εκτός σειράς εμβολιάστηκε ο πρύτανης που κάλεσε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ». που επικαλείται το documento.gr

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει.».

 https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα