Οι Ισραηλινοί προετοιμάζονται για τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Οι Ισραηλινοί προετοιμάζονται για τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Προ πανδημίας, τέτοιες εποχές, τα ξενοδοχεία συγκέντρωναν κρατήσεις πελατών και προετοιμάζονταν για το άνοιγμα του Απριλίου. Πλέον, λόγω πανδημίας, ο εποχικός τουρισμός είναι βυθισμένος στο lockdown.

Ωστόσο, η ομορφιά της Ελλάδας, για πολλές άλλες χώρες και τους κατοίκους τους είναι θέλγητρο. Μάλιστα, σε ορισμένες χώρες, όπως στο Ισραήλ, οι διακοπές στην Ελλάδα, αποτελούν… θέμα της προεκλογικής ατζέντας.

Όπως εξήγησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Αχιλλέας Πεκλάρης, Έλληνας δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, έχει εξαγγείλει ότι στα τέλη Μαρτίου θα ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδας για τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς. Και αυτό, εκτιμάται ως ένα θετικό μέτρο στην χώρα του.

Λόγω του μαζικού εμβολιασμού, ο κορoνοϊός αντιμετωπίζεται στο Ισραήλ περίπου ως λήξαν θέμα, οπότε οι Ισραηλινοί προετοιμάζονται για τις διακοπές τους.

Συνεπώς, οι πρώτοι Ισραηλινοί, αναμένονται στην Ελλάδα αρχές Απριλίου.

Ρόδος
Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος Εστιατόρων Ρόδου και Δωδεκανήσου, Γιάννης Κλούβας, εκτίμησε ότι οι Ισραηλινοί αναμένονται στην Ρόδο μετά το ορθόδοξο Πάσχα, καθώς η εστίαση στην Ελλάδα είναι κλειστή.

«Δεν έρχονται για να μπουν σε καραντίνα. Εκεί όλα είναι ανοιχτά. Ο ισραηλινός τουρισμός είναι τουρισμός διασκέδασης. Δεν τους αρέσει η θάλασσα και τα αρχαία» πρόσθεσε.

Πάρος
Με αισιοδοξία αναμένουν το φετινό καλοκαίρι στην Πάρο οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό σύμφωνα με τον Πρόεδρος τουρισμού και ανάπτυξης του νησιού, Μικέ Λεοντή.

«Περιμένουμε με αισιοδοξία την φετινή σεζόν. Ξέρουμε και τα πρωτόκολλα. Θεωρούμε ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά» σημείωσε.

Όπως ανέφερε, οι κρατήσεις μέχρι στιγμές είναι ελάχιστες, εκτιμώντας ότι οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα