Νέα σοκαριστική μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια

Ένα νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης αποκάλυψε ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Νίκη Προαστίου” που συνέβη πριν κάποια χρόνια εναντίον μιας ανήλικης αθλήτριας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρήστος Μοσχόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος και ο προπονητής της ομάδας ήταν μάρτυρες του γεγονότος και προσπάθησαν να πείσουν το θύμα να προχωρήσει σε καταγγελία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου της Νίκης Προαστίου

“Το κοινωνικό γίγνεσθαι με έχει σε θέση ισχύος… άνδρας βλέπεις. Εάν όμως δεν μπορείς να νοιώσεις τον συνάνθρωπο, όποιου φύλλου και να είναι, τότε έχεις χάσει τον τίτλο του ανθρώπου, όσο ΑΝΔΡΑΣ και να είσαι. Την χρονιά που η Νίκη Προαστίου κατέβασε γυναικεία ομάδα, έγινα μάρτυρας σεξουαλικής παρενόχλησης αθλήτριας από παράγοντα που ήταν σε θέση ισχύος. Μαζί με τον προπονητή της ομάδας αποφασίσαμε την υπόθεση αυτή να την πάμε ως το τέλος. Ένα ατελείωτο βράδυ ζυγίζοντας ότι ο Χ έχει οικογένεια και παιδιά καταλήξαμε, όσες αναστολές και να είχαμε, δεν γινόταν να μην προχωρήσουμε σε αναφορά στον εισαγγελέα. Τις λίγες ώρες που έμειναν ως το πρωί και εγώ ως πρόεδρος και ο προπονητής κοιμηθήκαμε λίγες ώρες ήσυχοι. Την επόμενη ημέρα πριν ξεκινήσουμε για τον εισαγγελέα με όσα αποδεικτικά στοιχεία είχαμε, επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο. Αυτός μας είπε “μην πάτε πουθενά εάν δεν εξασφαλίσετε την μαρτυρία του θύματος και την απόλυτη στήριξη της οικογένειας της. Θα γυρίσει κατά σας αυτή η καταγγελία”.

Στάθηκε αδύνατον να πείσουμε το θύμα. Δεν ήθελε ούτε η οικογένεια της να γνωρίζει κάτι, φοβήθηκε ότι δεν θα την άφηναν να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Φοβόταν τον αυστηρό πατέρα της!!!!. Ότι και να κάναμε με τον κόουτς ήταν αδύνατο να την πείσουμε και έπρεπε να σεβαστούμε την επιθυμία της. Κάλεσα τον παράγοντα τον απομάκρυνα από την ομάδα και του είπα ότι εάν τον ξαναδώ κάπου κοντά σε αθλητική ομάδα θα έχει σοβαρά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου γύρω γύρω, όχι σε ομάδα αλλά κάπου εδώ γύρω. Την δημοσίευση αυτή την κάνω για να ξέρει ότι δεν ξεχνώ. Ας έχει το νου του. Υ.γ. Η κοπέλα ήταν ανήλικη και ήταν πολύ δύσκολο. Ας είναι η ενέργεια αυτή της Σοφίας Μπεκατώρου φάρος για όλα τα παιδιά στον αθλητισμό “ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΉ”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα