Έγκλημα στα Χανιά: Τα παιδιά έμαθαν ότι πέθανε η μητέρα τους από το τηλεφώνημα του Νορβηγού

Έγκλημα στα Χανιά: Τα παιδιά έμαθαν ότι πέθανε η μητέρα τους από το τηλεφώνημα του Νορβηγού

Από τον ίδιο τον Νορβηγό έμαθαν τα παιδιά της 54χρονης ότι η μητέρα τους πέθανε με βίαιο και αποτρόπαιο τρόπο, όπως αναφέρει ο αδελφός του πρώην συζύγου της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον θείο των παιδιών, ο 48χρονος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος της στυγερής δολοφονίας πήρε τηλέφωνο την 16χρονη κόρη της και της είπε «σκότωσα τη μητέρα σου».

Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων στο Flashnews.gr: «τα παιδιά μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν μάθει κάτι, γιατί θέλαμε να τα προστατεύσουμε, ωστόσο το έμαθαν με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο. Αμέσως μετά που μίλησε η 16χρονη με τον Νορβηγό, το τηλέφωνο άρπαξε ο 14χρονος αδερφός της ο οποίος εξοργισμένος και σοκαρισμένος μίλησε για λίγο στον Νορβηγό και έπειτα έκλεισαν το τηλέφωνο. Αμέσως πήραν την Αστυνομία και έδωσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενώ ο Νορβηγός έφυγε με το αμάξι της Β. προς άγνωστη κατεύθυνση».

Ανέφερε στη συνέχεια πως «η Β. είχε ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο, έναν γιο 35 ετών, ενώ είχε δύο παιδιά με τον αδερφό μου, την επιμέλεια των οποίων είχε ο αδερφός μου την οποία είχε κερδίσει δικαστικώς. Παρόλα αυτά ενδιαφερόταν για την 54χρονη και της είχε αγοράσει αυτοκίνητο για να μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά. Εκείνη έμενε σε μία βίλα στα Μεσκλά, την οποία νοίκιαζε ο Νορβηγός, ενώ η ίδια εργαζόταν τα καλοκαίρια σε επιχείρηση εστίασης. Είχαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, τσακώνονταν συχνά ενώ και οι δυο έπιναν αρκετά».

Ο αδελφός του πρώην συζύγου της 54χρονης τόνισε, επίσης, πως η ίδια είχε πει στον αδελφό μου, την προηγούμενη Πέμπτη ότι φοβόταν για τη ζωή της και πως ο 48χρονος επρόκειτο να τη σκοτώσει. «απ' όσο γνωρίζω ο Νορβηγός, είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νορβηγία», πρόσθεσε ο Μ.Π.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η άτυχη 54χρονη έφερε στο σώμα της 14 κακώσεις από το μαχαίρι που κρατούσε ο δράστης. Το χτύπημα που δέχτηκε στην καρωτίδα φαίνεται πως ήταν το μοιραίο. Η άγρια δολοφονία στα Μεσκλά Χανίων έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Πηγή: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα