Θεοφάνεια – Εύβοια: Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού 24χρονου που βούτηξε για τον σταυρό

Θεοφάνεια – Εύβοια: Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού 24χρονου που βούτηξε για τον σταυρό

Άσχημη κατάληξη είχε η απόφαση νεαρών στην Αμάρυνθο στην Εύβοια, που αποφάσισαν να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια και να ρίξουν μόνοι τους σταυρό.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ένας νεαρός πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον τραυματισμό του 24χρονου άνδρα που βούτηξε τα Θεοφάνεια για να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο δημοσιεύει το evima και το eviathema.gr. Ο 24χρονος άνδρας που βούτηξε στη θάλασσα τα Θεοφάνεια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει τον Σταυρό που έριξε με μια παρέα φίλων του. 

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο, ο 24χρονος με το κόκκινο μαγιό πηδά στο νερό, αμέσως μετά ακινητοποιείται, καθώς χτύπησε σε βράχο με αποτέλεσμα όλοι όσοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά να τρέξουν αμέσως κοντά του να τον βοηθήσουν, αφού δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μετάβει καΐκι στο σημείο ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας με σοβαρό τραύμα στον αυχένα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα