Κορoνοϊός: Πέθαναν επτά ασθενείς 43 εώς 59 χρονών χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Κορoνοϊός: Πέθαναν επτά ασθενείς 43 εώς 59 χρονών χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι ο θανατηφόρος ιός επικεντρώνεται σε όλο και μικρότερες ηλικίες, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός το σύστημα υγείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Από χθες μέχρι και σήμερα, έχουν καταλήξει επτά ασθενείς με λοίμωξη Covid-19, άνδρες ηλικίας 43 ως 59 χρόνων. Οι εκλιπόντες δεν υπέφεραν από υποκειμενα νοσήματα, γενονός που εκπέμπει από μόνο του σήμα κινδύνου.

Πιο συγκεκριμένα, τα επτά αυτά θύματα του κορονοιου που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 39-64 χρόνων κατέληξαν σε ΜΕΘ τεσσαρων νοσοκομειων της Θεσσαλονίκης καθως και στα νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης και της Λάρισας.

Αφορούν έναν 43χρονο και έναν 52χρονο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, για έναν 46χρονο στο ΑΧΕΠΑ, για έναν 56χρονο στο 424 στρατιωτικο νοσοκομειο Θεσσαλονίκης, και έναν 59χρονο στο Παπανικολάου.

Επιπλέον, κατέληξαν ένας 57χρονος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και ενας 56χρονος σε εκείνο της Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα