Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου, είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψη

Νότης Σφακιανάκης: Έχω όπλο γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου, είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψη

Η είδηση πως ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής (29.11.2020) σε τυχαίο έλεγχο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προκάλεσε σάλο.

Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά τη σύλληψή του, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του.

«Φοβόμουν για τη ζωή μου». Αυτό είπε στους αστυνομικούς ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, θέλοντας να δικαιολογήσει την κατοχή όπλου χωρίς τη νόμιμη άδεια. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του και έτσι είχε πάνω του ένα εννιάρι πιστόλι για την αυτοπροστασία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο Νότης Σφακιανάκης είχε στο παρελθόν νόμιμη άδεια από την ΕΛ.ΑΣ. για κατοχή όπλου. Ωστόσο, η άδεια αυτή δεν ανανεώθηκε. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται ότι εξακολουθούσε να οπλοφορεί. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι την ώρα του ελέγχου πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σταθμό του Μετρό για να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Ελληνικό. Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο .. διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Διαβάστε και τις πρώτες δηλώσεις Κούγια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα