Ήταν 28 Νοεμβρίου 2018 - θα σας βρει ο μπαμπάς μου

Ήταν 28 Νοεμβρίου 2018 - θα σας βρει  ο μπαμπάς μου

Απαρηγόρητοι οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της. Οι γονείς της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσαν δικαιωμένοι αλλά ψυχικά νεκροί, ενώ επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται ποτέ ο πόνος να φύγει από την ψυχή μας είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης. Τι να πω ότι δεν νιώθω την ίδια φρίκη; Τον ίδιο πόνο; Το ίδιο κάρβουνο μέσα στην ψυχή μου; Έστειλα παιδί για σπουδές και το πήρα νεκρό" είπε η Κούλα Αρμουρίδου. "Το παιδί μου ήταν ζωντανό! Και η τελευταία της κουβέντα ήταν "θα σας βρει αληταράδες ο μπαμπάς μου"", πρόσθεσε η μητέρα της άτυχης Ελένης.

Ήταν 28 Νοεμβρίου 2018 όταν η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στη θαλάσσια περιοχή Φώκαια της Ρόδου. Ο δύτης Γιάννη Μαντικός κλήθηκε να ανασύρει τη σορό από τη θάλασσα: "Όταν κατεβήκαμε και βγάλαμε το κορίτσι έξω στα χαλίκια, μας κόπηκε η αναπνοή γιατί αυτό που αντικρύσαμε στο σώμα της άτυχης Ελένης ήταν πολύ σκληρό και πολύ απάνθρωπο στον τρόπο που είχαν φερθεί στο σώμα του κοριτσιού. Όταν ο συνάδελφός μου τη γύρισε ανάσκελα, καταλάβαμε ότι η κοπέλα όταν έπεσε στη θάλασσα ήταν ζωντανή. Όταν έρχονται στο μυαλό μου, συγκλονίζομαι!"

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα