Πονούσα πάρα πολύ στο στήθος, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Συγκλονίζει η μαρτυρία 40χρονης

Πονούσα πάρα πολύ στο στήθος, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Συγκλονίζει η μαρτυρία 40χρονης

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό που διήρκησε 27 μέρες μίλησε μία 40χρονη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

«Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η περιπέτεια, γιατί έπαιρνα όλα τα μέτρα. Υποθέτω ότι πρέπει να συνέβη στον χώρο εργασίας μου. Έβγαλα κατευθείαν συμπτώματα, όταν έκανα τεστ ήξερα μέσα μου ότι έχω κορονοϊό. Δεν είχα όσφρηση και γεύση και το υποπτεύθηκα».

Η κ. Κούτρα, η οποία είχε επιβαρυμένο ιστορικό όσον αφορά τους πνεύμονες, περιγράφει ότι από την πρώτη στιγμή ήταν δύσκολη η κατάστασή της. Η στιγμή του ασθενοφόρου ήταν τραγικά δύσκολη. «Έπρεπε να χαιρετήσω τους δικούς μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, φοβήθηκα πάρα πολύ».

«Ήταν δύσκολο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήμουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση» είπε μεταξύ άλλων.

«Πονούσα πάρα πολύ στο στήθος. Γενικώς πονούσα, δεν είχα πολύ πυρετό, αλλά είχα ιλίγγους, εμετούς, πονοκεφάλους. Και είναι πολύ δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Το πρωί ήμουν καλά και υποτροπίαζα σε μισή ώρα, είναι λες και έχεις μία βόμβα στα χέρια σου».  Όπως είπε η κ. Κούτρα, μέχρι να νιώσει καλύτερα χρειάστηκαν συνολικά 27 μέρες ενώ συνεχίζονται οι επιπλοκές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα