Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει, δηλώνει η μητέρα του 16χρονου

Δεν το πιστεύω ότι σήκωσε μαχαίρι για να σκοτώσει, δηλώνει η μητέρα του 16χρονου

 Μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, να τον έμπλεξαν, δεν ξέρω και γω πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα, δήλωσε στο Mega η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι ήταν το άτομο που σκότωσε με μαχαίρι την 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Η μητέρα του 16χρονου, τον οποίο πήρε στα χέρια της ενώ ήταν 7 μηνών, υποστήριξε ακόμη ότι «για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», για να αναφερθεί στη συνέχεια για το πώς και πότε ο ανήλικος της αποκάλυψε για το έγκλημα.

Υποστήριξε ότι 16χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή και τη Δευτέρα τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό. «Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία, είπε ότι τα είχε δει δύο φορές, χωρίς να έχει καλή άποψη. «Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορήσεις γιατί είναι παιδιά» συμπλήρωσε. Τέλος, όπως σημείωσε θα είναι δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα