Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας. Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας. Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Από νωρίς το πρωί έντονη είναι η κίνηση στο λεκανοπέδιο στην κυκλοφορία καθώς σε εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας στη χώρα. Τα προβλήματα αυτά αναμένεται, μάλιστα, στη διάρκεια της ημέρας και λόγω της βροχόπτωσης να ενταθούν ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με την Τροχαία, μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτήν την ώρα στον Κηφισό και στην έξοδο Αθηνών - Κορίνθου.

Προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως Μεσογείων, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, στην Κηφισίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.

 



Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας

Στην Αττική, σε χείμαρρους μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία από τα ξημερώματα.

Το κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε από τη Δυτική Ελλάδα. Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν τα νησιά του Ιονίου. Το βράδυ της Δευτέρας, τόσο η Κέρκυρα, όσο και η Κεφαλονιά δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες βροχής, με συνέπεια πολλές περιοχές να πλημμυρίσουν και οι δρόμοι να μοιάζουν με ποτάμια.

Η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, καλώντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να είναι σύντομο, έως το απόγευμα, καθώς τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλες τις περιοχές, με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι-νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα