Κορονοϊός: Στους 429 οι νεκροί - Οι δήμοι της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα

Κορονοϊός: Στους 429 οι νεκροί  - Οι δήμοι της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα

Ακόμα τρεις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό σήμερα, Πέμπτη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα στους 429.

Συγκεκριμένα, ένας 82χρονος άνδρας, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε στο Αττικόν στις 06:50.  Παράλληλα, ένας 51χρονος κατέληξε στο «Γεννηματάς», ενώ νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ενώ και και αυτός έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο τρίτος νεκρός από την πανδημία είναι ένας 86χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 429.

Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι δήμοι της Αττικής που καταγράφουν τα περισσότερα κρούσματα

Στην Εντατική παραμένει η Αττική με περισσότερο από το 50% των κρουσμάτων κορονοϊού καθημερινά να καταγράφονται στην περιοχή της περιφέρειας
 
Επιστήμονες και επιδημιολόγοι παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας
 
Από την ανάλυση των στοιχείων στην Περιφέρεια της Αττικής προκύπτει ότι υπάρχουν σημεία με μεγαλύτερο ιικό φορτίο.
 
Σύμφωνα με τα δεδομένα "κόκκινες" περιοχές στην Αττική είναι ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Πειραιά, ο Δήμος Ιλίου, ο Δήμος Αχαρνών και ο Δήμος Περιστερίου.
 
Χθες ο χάρτης της διασποράς έδειξε 36 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, με δύο εξ αυτών να μπαίνουν σε καθεστώς "μίνι” lockdown, η Κοζάνη και τα Ιωάννινα.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα