Ιανός: Η 43χρονη αγνοούμενη παράκουσε την Πυροσβεστική. Μαρτυρία για τη νεκρή στα Φάρσαλα

 Για τις αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού της 43χρονης που αγνοείται στο Μουζάκι μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής, Φάνης Στάθης. Πριν από λίγη ώρα οι Αρχές προχώρησαν στον εντοπισμό του αυτοκινήτου της αγνοούμενης, ύστερα από υπόδειξη πολίτη που είδε το αυτοκίνητο να έχει ξεβραστεί σε μια όχθη του ποταμού, ωστόσο, ήταν γεμάτο φερτά υλικά, χώματα, πέτρες και ήταν αδύνατον να διαπιστωθεί αν βρισκόταν μέσα η γυναίκα.

Ο κυκλώνας Ιανός έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στο Μουζάκι, καταστρέφοντας και μέρος του κέντρου υγείας της περιοχής. Ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι η 43χρονη γυναίκα, της οποίας το αυτοκίνητο βρέθηκε στις όχθες του ποταμού Παμίσου, αλλά όχι η ίδια και η επιχείρηση για τον εντοπισμό της συνεχίζεται, παράκουσε τις οδηγίες των Αρχών.

«Δεν παρασύρθηκε από τους χειμάρρους η γυναίκα. Είχαμε κλείσει τις δύο γέφυρες στο Μουζάκι, στη μία μάλιστα υπήρχε και όχημα της Πυροσβεστικής που είχε αποκλείσει την κυκλοφορία και της είπαν οι πυροσβέστες να μην περάσει. Ωστόσο, εκείνη αγνόησε τις οδηγίες τους, τους προσπέρασε, μπήκε μέσα στο Μουζάκι, σε έναν μονόδρομο. Εκεί ήταν δυστυχώς κομμένος ο δρόμος και έπεσε στο νερό...» είπε ο δήμαρχος μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Open TV.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη νεκρή στα Φάρσαλα: «Την άκουγα να φωνάζει βοήθεια»

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στην περιοχή των Φαρσάλων, που άκουσε την ηλικιωμένη να φωνάζει για βοήθεια όταν πλημμύριζε το χωριό, της είπε να ανέβει στο παράθυρο αλλά πιθανότατα δεν τον άκουσε και τελικώς πνίγηκε.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι του χωριού Βασίλι Φαρσάλων, όπου χάθηκε και μία ανθρώπινη ζωή από την κακοκαιρία Ιανός, περιέγραψε γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στην κάμερα του Open TV.

«Η γυναίκα μου, μου λέει πνιγόμαστε. Εγώ της είπα μη φοβάσαι έχουμε τη βάρκα. Μπήκαμε στη βάρκα μας. Η ηλικιωμένη δίπλα μας φώναζε βοήθεια, τουλάχιστον δέκα φορές, της έλεγα να πάει στο παράθυρο αλλά δεν με άκουσε. Μίλησε κάποια στιγμή με την κόρη της αλλά δεν πρόλαβε» είπε για τη νεκρή γυναίκα χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «μέχρι τις 4 το πρωί ήμασταν στη βάρκα εμείς».

Δείτε τη συγκλονιστική περιγραφή:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα