Χανιά: Έκοψαν το ρεύμα σε ξενοδοχοϋπάλληλο που είναι σε αναστολή εργασίας

Χανιά: Έκοψαν το ρεύμα σε ξενοδοχοϋπάλληλο που είναι σε αναστολή εργασίας

Πρόκειται για ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος μπήκε σε αναστολή εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, δεν είχε λεφτά να πληρώσει το ρεύμα και η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβη το Εργατικό Κέντρο Χανίων, αναφέροντας πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε εργαζόμενο του τουριστικού κλάδου που όμως ήταν σε αναστολή εργασίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, πρόκειται για ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος μπήκε σε αναστολή εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, δεν είχε λεφτά να πληρώσει το ρεύμα και η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανωλικάκης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος ήταν άνεργος από το 2019, έλαβε τα επιδόματα που έδωσε η Πολιτεία και από τον Ιούνιο του 2020 μπήκε σε αναστολή εργασίας. «Είχε την ευτυχία να δουλέψει κάποιες ημέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και μετά ξαναβγήκε σε αναστολή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανωλικάκης σημειώνοντας πως μόλις πριν από δύο ημέρες ένα συνεργείο της ΔΕΗ έφτασε στο σπίτι του όπου και προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα