Τι είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας για το εξιτήριο της – Οι πρώτες της κουβέντες

Μετά από 85 δύσκολες μέρες νοσηλείας στο Θριάσιο, η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, πήρε την Τετάρτη εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της. Ο Γολγοθάς της, όμως, δεν τελειώνει εδώ.

«Πήγε σπίτι της κι αυτό είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά ο Γολγοθάς και το μαρτύριο δεν τελειώνει εδώ. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο κάθε εβδομάδα για τις απαραίτητες ιατρικές ενέργειες. Θα γίνονται μικροεπεμβάσεις ενώ αργότερα θα συνεχιστούν και τα χειρουργεία» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, ο κ. Λύτρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ιωάννα γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κάποιo νέο στοιχείο για την υπόθεση. Γνωρίζει επίσης ότι με βάση το αποδεικτικό υλικό,προκύπτει με σαφήνεια πως η κατηγορούμενη τέλεσε την πράξη. Από εκεί και πέρα εκείνο που ακόμη δεν έχει διερευνηθεί είναι από πού προμηθεύθηκε το καυστικό υγρό».

Σχετικά με το πώς οδηγήθηκε η 35χρονη στην φριχτή πραξη είπε: «Με βάση τη δικογραφία ένιωθε υποτιθέμενη απειλή μόνο και μόνο επειδή ο υποτιθέμενος σύντροφός της είχε αποστείλει αίτημα φιλίας και είχε μια απλή συνομιλία με την Ιωάννα».

Η ηθική δικαίωση της Ιωάννας «θα είναι να τιμωρηθεί με τον τρόπο που πρέπει η κατηγορούμενη», ενώ επισήμανε ότι δεν ήταν αυτονόητο πως μετά από μια τέτοια επίθεση η Ιωάννα θα ζούσε. «Όπως είπε και η γιατρός της, από τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν πεθάνει άνθρωποι».

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, Θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε δεύτερο χρόνο, αλλά και μια μάχη να επουλώσει όσο γίνεται τα ψυχικά τραύματα που άφησε η επίθεση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα