Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Κατέρρευσε η μητέρα όταν είδε φωτογραφίες του νεκρού παιδιού της

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Κατέρρευσε η μητέρα όταν είδε φωτογραφίες του νεκρού παιδιού της

Η έρευνα για την εξιχνίαση του θανάτου της 16χρονης Μαρίας που βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα συνεχίζεται, με την οικογένειά της να αναζητά απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της νεαρής κοπέλας η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr επέμενε να δει φωτογραφίες από τον τόπο που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι, όπως αυτές περιλαμβάνονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Παρά την προειδοποίηση πως ήταν σκληρές και δεν θα άντεχε, η μητέρα του κοριτσιού είδε το οπτικό υλικό και μετά τις 5-6 πρώτες φωτογραφίες κατέρρευσε στη θέα των θανάσιμων τραυμάτων της κόρης της.

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: Κλειδί το DNA για την αποκάλυψη της αλήθειας

"Ανοίγουν" οι κάμερες της περιοχής και τα δύο κινητά του θύματος

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου της 16χρονης. Οι αρχές παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις ενώ μελετούν και βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Επίσης εξετάζονται τα δύο κινητά της κοπέλας. Η οικογένεια της επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και καλεί όποιον είδε ή άκουσε κάτι τη μοιραία νύχτα να το καταθέσει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από υλικό από κάμερες ασφαλείας, η κοπέλα φαίνεται να κινείται προς τον Προφήτη Ηλία, ενώ μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε το κορίτσι τη νύχτα πριν το θάνατό του σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμα συνταχθεί συνολικά και αναφέρει πως τα αίτια θανάτου είναι "Βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους".

Με πληροφορίες από trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα