Υπόθεση ψευτογιατρού: Υποσχέθηκε μέχρι και σε ανάπηρο ότι θα παίξει μπάλα

Τις απάτες που έπλεξε σε βάρος του αποκάλυψε ένα από τα θύματα του 47χρονου, που του έδωσε συνολικά 98.000 ευρώ. Την εγχείρηση του την έκανε ένας γιατρός πρώην πολιτικός.

Υποσχέσεις, θεραπείες, μαντζούνια και ελπίδα επί χρήμασι έδινε απλόχερα ο 47χρονος ψευτογιατρός. Ανάμεσα στους ασθενείς που έπεσαν στην παγίδα του ήταν και ένας συνομήλικός του με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 80%. Ο κατηγορούμενος του είχε υποσχεθεί ότι όχι απλά θα γινόταν καλά, αλλά ότι θα έπαιζε ξανά και μπάλα. Την εγχείρηση έκανε ένας γιατρός ο οποίος έχει ασχοληθεί και με την πολιτική.

"Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική και μπορί να με κάνει απολύτως καλά. "Μην ανησυχείς. Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα", μου έλεγε", διηγείται το θύμα.

"Μου είπε πως εκείνος θέλει 20.000 ευρώ, η κλινική άλλα 20.000 ευρώ και ακόμη 30.000 ευρώ εκείνος μετά την εγχείρηση. Όταν τον συνάντησα, παρουσιάστηκε και φαινόταν κάτι παραπάνω από Ωνάσης. Η εγχείρηση έγινε κανονικά με γιατρό πρώην πολιτικό που φαίνεται να ξεγέλασε και αυτόν ο Ν. Κοντοστάθης που ήταν παρών στο χειρουργείο", συμπλήρωσε το θύμα.

Γιατρός-Πρώην πολιτικός:

"Με κάλεσε ο νευροχειρουργός για ένα περιστατικό. Ήμουν επικουρικός. Ο Κοντός δεν ήταν στην ομάδα μου και δεν έλαβα καμία αμοιβή. Δεν τον ξέρω αυτόν τον άνθρωπο", δήλωσε ο γιατρός.

Το θύμα όταν συνήλθε πόναγε υπερβολικά και στις εκκλήσεις του στον ψευτογιατρό, εκείνος του σύστησε μία φυσικοθεραπεύτρια.

"Μου ανέφερε ότι παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεται 4 φορές την εβδομάδα. Κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πώς λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει", τόνισε το θύμα.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα