Το παιδί μου είναι ταραγμένο– Η μητέρα του 14χρονου περιγράφει την απόπειρα αρπαγής του

Το παιδί μου είναι ταραγμένο– Η μητέρα του 14χρονου περιγράφει την απόπειρα αρπαγής του

Σταμάτησε το βανάκι, του είπε να πάει μαζί του και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του. Και μετά το έβαλε στα πόδια. Τους είδε πίσω του το παιδί κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν τον παρακολουθούσαν.

Με αυτά τα λόγια, η μητέρα του 14χρονου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο, δύο άγνωστοι σε εκείνον άνδρες, προσπάθησαν να τον βάλουν στο μαύρο βαν της φωτογραφίας, την ώρα που το παιδί πήγαινε στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Πύργου.

Ευτυχώς το παιδί έτρεξε στο φροντιστήριο και η δασκάλα αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

“Ειδοποίησε μόλις πήγε ταραγμένος ο μικρός και κατευθείαν ειδοποίησαν εμένα” λέει η μητέρα, μιλώντας στον Alpha.

Επιβεβαιώνει ότι μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, το παιδί τους αναγνώρισε ως τους δύο δράστες. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο γιος της δεν τους είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του πριν το περιστατικό.

“Νιώθω ανακουφισμένη. Γιατί υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν αντιδρούν αμέσως και μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο… Η ψυχολογία του παιδιού δεν είναι πάρα πολύ καλά. Ταραγμένος είναι”.

Οι λεπτομέρειες που θυμόταν πολύ καλά ο 14χρονος, έκαναν εντύπωση στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Φέρεται να περιέγραψε πολύ συγκεκριμένα σημεία του οχήματος και δεν έμεινε στον τύπο και το χρώμα. Περιέγραψε διάφορες λεπτομέρειες, όπως βαθούλωμα που φέρεται να έχει το όχημα, ή το αποσμητικό αυτοκινήτου που κρεμόταν από τον εσωτερικό καθρέπτη.

Το μαύρο βαν μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής, έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς.

Η διερεύνηση που ζητά και ο συνήγορος των κατηγορουμένων αλλά και θα πράξει και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα των δύο Βούλγαρων αδερφών και το σήμα τους στην ευρύτερη περιοχή, είναι πιθανόν να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, για την οποία η πλευρά των κατηγορουμένων έχει προαναγγείλει την προσκόμιση στοιχείων την Τρίτη στην διαδικασία της ανάκρισης.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα